Ceyhan ilçesi Belediye Başkanı Kadir Aydar, düğün arabası olarak tahsis ettiği makam aracına bindirdiği bir çiftin nikahlarını da kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

KADİR AYDAR FARKI...

Seçildiği günden bu yana gece gündüz çalışarak üstün bir hizmet performansı sergileyen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar büyük ilgi görüp takdir ediliyor. Kentte yaptığı hizmetler kadar uygulamaya koyduğu projelerle de farkındalık yaratan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar dikkat çekici çalışmalara da imza atıyor.

MAKAM ARACI GENÇ ÇİFTLERİN EMRİNDE

Seçim öncesinde söz verdiği gibi belediyenin resmi makam aracı yerine kendi özel aracını kullanmaya başlayan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, makam aracını da düğün arabası olarak kullanılmak üzere genç çiftlere tahsis etti. Bununla yetinmeyen Başkan Aydar gelin arabası olarak süslenip hazırlanan belediyenin makam aracının direksiyonuna geçti. Ceyhanlı Özgül ve Ömer Kayran çiftini nikah günü kuaförden alarak belediye nikah salonuna kadar götüren Başkan Aydar burada da genç çiftin nikahını kıydı.

"MAKAMIMIZ HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖNLÜDÜR"

Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Aydar, "Bizim makamımız Ceyhanlı hemşehrilerimizin gönlüdür. Ceyhan'ın hak ettiği ancak alamadığı hizmeti sunabilmek için gerekirse şoförlük de yaparız. Makam aracımızı yeni evlenen çiftlere tahsis etmiştik. Bu benim için gurur verici. Kim isterse, hangi Ceyhanlı hemşehrim isterse onların emrinde, sonuna kadar yanlarında olacağım. Genç çiftimiz Özgül ve Ömer kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim." dedi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Gelin ve damadı makam aracıyla kuaförden alan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ı gören yurttaşlar başkanı kutladı. Yeni bir hayata 'merhaba' diyen Özgül ve Ömer Kayran çifti ise, "Bize nikah işlemlerinden beri çok yardımcı oldular. Sağolsunlar bize makam arabası tahsis ettiler. Makam aracını kullanan ilk çift biz olmuşuz. Bu yüzden de kendimizi çok şanslı hissediyoruz.  Belediye Başkanımız Kadir Aydar'a çok teşekkür ederiz." diye konuştu.