Mavi Bulvar’da sık sık kazaların meydana geldiği virajı yerinde görerek incelemelerde bulunan Başkan Hüseyin Sözlü, “Burada meydana gelen kazaları önlemek için gereken tüm tedbirleri alacağız. Çelik bariyerle araçların kanala uçmasını engelleyeceğiz” dedi.

ARAÇLARIN KANALA UÇMASI ÖNLENECEK

Belediye personeli için düzenlenen iftar yemeği sonrası, gece geç vakitte Mavi Bulvar’da inceleme yapmaya giden Başkan Sözlü, Ulaşım Daire Başkanı, danışmanları ve birim amirleri ile birlikte konuyu yerinde incelediklerini ifade ederek, “Adana’nın işlek bulvarlarından biri olan Mavi Bulvar’daki bazı virajlarda sürücülerin tedbirsizliğinden kaynaklı yer yer maddi hasarlı ve bazen de can kaybına neden olan kazalar gerçekleşiyor. Bulvarın bu kısmında çelik bariyerlerle araçların kanala uçmasını önleyecek tedbirler alacağız” diye konuştu.

KANALIN ÜZERİNE İPLER GERİLECEK

Ayrıca özellikle yaz ayarlarında çocukların yüzme amacıyla kontrol dışı olarak kanallara girmesi ve boğulmaların yaşanmasına da değinen Başkan Sözlü, şunları söyledi: “Bu konuda da yine tedbir amaçlı 50 metre aralıklarla karşıdan karşıya suyun üzerine değen ipler gereceğiz. Herhangi bir kazada ya da suya düşme vakasında, bu iplere tutunarak hayatta kalma noktasında bir fırsat yaratmaya çalışacağız. İnşallah burada alacağımız tedbirler, kesin çözüm olsun diyoruz.”