Zemin ve Jeolojik Etütler yapan firmaların belli bir standarda getirilmesinin amaçlandığı toplantıda açılış konuşmasını yapan JMO Adana Şube Başkanın Mehmet Tatar,” Seçim sürecinde katkı koyduğunuz, bizi oda yönetimine layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum. Demokratik bir seçim oldu. Ayrı gayrı yok hepimiz biriz hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin Deprem Bölgesi olduğu gerçeğinin unutulmaması gerekir. Ayrıca diğer afetlerle ilgili (sel, heyelan vb.) olarak yeni yerleşim yerlerinin seçiminde Jeolojik Etütlerin mutlaka yapılması gerekir. Bu etütler çok önemlidir. Doğru yere doğru bina yapıldığında herhangi bir problem olmayacaktır. Bu gün burada sizlerle ‘Oda Denetiminin Gerekliliğini’, ‘Şeklini ve İçeriğini’ ayrıca ‘Birlik Sağlama Varmı-Yokmu’ koşullarını irdeleyeceğiz. Bürolarımızın karşılaştığı sorunlara hep birlikte çözüm yolu arayacağız” diye konuştu.

ZEMİN VE JEOLOJİK HATALAR CAN VE MAL KAYBINA YOL AÇAR
Jeolojik Etütlerde yasaların yeterli olmadığını belirten JMO Adana Şube Saymanı Mehmet Yıldırım,”Buralarda yapılacak hatalar halkımızın can ve mal kaybına yol açabileceği için çok ciddi çalışmamız gerekir. Fiyatlardaki rekabeti denetimler vasıtasıyla kontrol altına alınabileceğini düşünüyorum. Sizlerle elele vererek çözüme kavuşacağız. Odamızın oluşturacağı teknik bir ekip ile denetimi yapmak zorundayız. Aksi takdirde haksız rekabetin önüne geçemeyiz” dedi.


adana haber, incirlik, adana, yüreğir, karataş, adana belediyesi, çukurova, mersin, adana sohbet, adana haberler, adana tarihçesi, adana fotoğraf galerisi, adana yemekleri, adana turistik yerler, adana haber, adana sanayi, adana kobi rehberi, adana ekonomisi, adana da etkinlikler, adana rehberi, cukurova tv, aytaç durak, emctr, belediye, kobi, murat berhun, ömer çelik, dava,mahkeme,adliye,seyhan,ceyhan,haber özel,gazeteci,basın, karaisalı haber,azim öztürk, akp,chp,mhp,seyhan,çatalan,adana demirspor,adanaspor, botaş, aski, ucuz ekmek, en ucuz su,medya,haberekstra, adana basın,çukurova gündem, çukurova güncel,adana emlak, otomobil adana,adana futbol, şalgam, google, alexa, ceo, kamera, fotoğraf makinası, taşköprü, kanal a tv, çukurova tv, akdeniz tv,