Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı oda başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler, Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nin kuruluş yıldönümünde bir araya geldi.

16. kuruluş yıldönümünü özel bir günde kutladıklarını belirten Gıda Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Doç. Dr. Işıl Var, "Yerli malı haftasının başlangıcı olan 12.12.2012'de odamızın kuruluş yıldönümünü kutlamaktan onur duyuyoruz. Bizleri bugün yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan kutlama töreninde ayrı bir heyecan da yaşandı. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu'nun aynı saatlerde toplantıda olduğunu öğrenen oda başkanları, Başkan Cafer Esendemir nezdinde yönetim kurulu üyelerine davette bulundu.

Başkan Esendemir ile birlikte 2. Başkan Salim Büyükkaya, Genel Sekreter M.Ömer Üney, Mali Sekreter Özcan Aladağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Basri Baş, Mustafa Özke, Durmuş Ali Başkan, Kübra Ünlüpınar ve Mutlu Mete de davete kayıtsız kalmadı.

Kutlamaya TMMOB İKK Sekreteri Nazım Biçer, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Şahin Yeter, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şube Başkanı Mehmet Mak, Makina Mühendisleri Odası (MMO) Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar da katıldı.