TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi’nin 13-14 Ocak tarihlerinde yapılan genel kurul ve 15. dönemde görev alacak kurullarının seçimleri sonucu yönetim kuruluna seçilen üyeler yaptıkları ilk toplantıda görev bölümünü Şube Başkanı Ozan Tüzün, Başkan Yardımcısı Murat Ulaş, Sekreter Üye Gökçe Çelik, Şube Saymanı Sultan Önder, Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Şenyiğit, Tolga Künkül ve Tan Kanmaz olarak belirledi.

“ÇALIŞMALARIMIZI TÜM ÜYELERİMİZİN KATILIMLARINA AÇIK OLARAK SÜRDÜRECEĞİZ”

Yeni Yönetim kurulunun çalışmalarını bir önceki dönemde olduğu gibi, bu dönemde de tüm üyelerinin katılım ve katkılarına açık olarak sürdürme gayretinde olacaklarını ifade eden Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, yaptığı açıklamada “Mesleğimizden ve meslektaşlarımızın birikimlerinden aldığımız gücü yanımızda hissediyor ve bunu çok değerli görüyoruz. Bu güç, birçok problemin barındığı kentimiz için de en önemli dayanağımızdır. Yapılmakta olan planlardaki endişelerimiz, kentsel dönüşümün sürdürülemez uygulamaları, hala bir sistematiğe ve ortak dile ulaşamamış yönetmelikler ve kente dair sayabileceğimiz pek çok konu ilgi alanımızdadır ve çözüm önerilerine muhtaçtır.”

“ÇÖZÜM ORTAĞI OLMA ARZUSUNDAYIZ”

Başkan Tüzün, “Şubemizde yeni bir döneme başlarken tüm yerel yöneticilerimize de birlikte çalışma çağrımızı yeniliyoruz. Kent tarihimiz, kamuoyu ile paylaşılmayan, mesleki uzmanlıkların çözüm önerilerine ve yeni fikirlerin oluşacağı platformlara kapalı tutumların yarattığı olumsuz örneklerle doludur. Bu vesile ile bir meslek odası olarak; birlikte çalışmak, birlikte üretmek ve kente dair mesleki konularda çözüm ortağı olma arzumuzu kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.” diye konuştu.