Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerini bulvar açma çalışmalarının yapıldığı Denizli Mahallesi’ne götüren Zihni Aldırmaz, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Denizli Mahallesi’nden geçen Şehit Mehmet Özer Caddesi ile kesişeceğini söyledi.

Zihni Aldırmaz, mevcut yolun 3-4 metre genişliğinde olduğunu belirterek, “Biz bu yolu güzel bir bulvar haline getireceğiz ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamını açacağız. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Şehit Mehmet Özer Caddesi ile buluşacak. Zaten kamulaştırması yapıldı. Şehit Mehmet Özer Caddesi’ni de bulvar haline getirip, Havaalanı Kavşağı ile buluşturacağız” dedi.

Plan üzerinde açılacak bulvarlarla ilgili meclis üyelerine ayrıntılı bilgi veren Zihni Aldırmaz, Türkmenbaşı Bulvarı’nın devamı olan Şehit Mehmet Özer Caddesi’nin Denizli Mahallesi’nde tren hattının altından geçeceğini ve Havaalanı Kavşağını devamla Obalar Caddesi’ne ve Akkapı’ya bağlanacağını belirterek, kamulaştırma yapılan bölgelerde yıkım işlemlerine başlandığını anlattı.

Bütün bu hizmetleri meclis üyelerinden aldıkları yetkiyle yaptıklarını vurgulayan Zihni Aldırmaz, “Bütün meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Hizmetle ilgili her konuda destek oluyorlar. Elbirliği ile Adana’ya hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.