Adana 5 Ocak Rotary Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen 2014 yılı Meslek Hizmet Ödülü töreni Seyhan Oteli’nde gerçekleştirildi. Her yıl geleneksel olarak yönetim kurulu kararıyla verilen ödül bu yıl Bossa Genel Koordinatörü Mustafa Metin'e verildi. Seyhan Oteli'nde düzenlenen ödül törenine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Guvernör Yardımcısı Ahmet Söğütlü, Adana 5 Ocak Rotary Kulübü üyeleri ve Adana'da faaliyet gösteren diğer kulüp başkanları katıldı.  Gecede bir konuşma yapan Adana 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Doğanay Kürkçü, "Geleneksel olarak rotaryenler,  mesleki yeterlilik ve yüksek ahlak standartları için ödül verirler.  Rotary kulüpleri, bu ödülleri, rotaryenlere veya rotaryen olmayan kişilere, kurum ve kuruluşlara verirler.  Verilen bu ödülün amacı iş  ve  meslek  yaşamında en iyiye, güzele ve doğruya özendirmek için, etik  değerlerini  bozmadan, fedakarlıkla hizmet ederek mesleki başarıyı yakalamış; ya da mesleğinde özel bir başarı elde etmiş kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkıları da değerlendirilerek ödüllendirilmesidir. Bugünde burada toplanarak kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz. Hem kulübümüzün 5. kuruluş yılını kutlarken hemde Meslek Hizmetleri Ödül Töreni'mizi de gerçekleştiriyoruz." dedi. 

MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜLÜ METİN'E

Başkan Kürkçü'nün konuşmasının ardından 5 Ocak Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödülü törenine geçildi.  Bossa Genel Koordinatörü Mustafa Metin'e ödülünü Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve 5 Ocak Rotary Kulübü Dönem Başkanı Doğanay Kürkçü birlikte verdi. Başkan Çetin çok isabetli bir karar almışsınız diyerek Mustafa Metin'i tebrik etti.

ADANALILIK BİR MEZİYETTİR

30 yıldır ısrarla bu topraklar için çalışmamın bir gün birileri tarafından hatırlanacağını biliyordum şeklinde konuşmasına başlayan 5 Ocak Rotary Kulübü tarafından bu yılki Meslek Hizmetleri Ödülü'ne layık görülen Bossa Genel Koordinatörü Mustafa Metin şunları söyledi. "Adana'da doğmuş ve büyümüş biri olarak Adana aşığı olduğumuda söylemek istiyorum. bunu her yerde savundum. Bana göre Adanalı olmak bir ayrıcalıktır, meziyettir. Bütün arkadaşlarım bunun farkında olacakki her zaman ismimin önünde Adanalı sıfatı kondurmuşlardır. Yaptığım çalışmalar nedeniyle 5 Ocak Rotary kulübü üyelerinin bana bu ödülü layık gördüğü için teşekkür ediyorum" 

Konuşmaların ardından Tüm konuklar hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca gece boyunca davetlilere piyano dinletisi sunan Piyanist Gözde Gülce Kayhan’a da teşekkür çiçeği verildi.