S.S. 59 Nolu Yeni Adana 100.Yıl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 2015 yılı Olağan Genel Kurulu, regülâtör köprü yanında bulunan kooperatif merkezinde gerçekleştirildi.

59 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 28. Olağan Genel Kurulunda divan başkanlığını Kazım Demirkıran, kâtip üyeliği Hasan Baysal ve Ali Özel yaptı. Mevcut başkan Niyazi Göğer güven tazeleyerek yeniden kooperatif başkanlığına getirildi.

Aynı zamanda Adana Halk Otobüsleri Oda Başkanlığı görevini de yürüten başkan Niyazi Göğer burada yaptığı konuşmada,“Beni bu göreve yeniden layık gördükleri için kooperatif üyelerimizin hepsine çok teşekkür ediyorum. 122 Üyeli Kooperatifimiz, Adanalıya en iyi hizmeti vermek için elinden gelen gayreti göstermektedir.Her yapılan Genel Kurulumuz,da olduğu gibi bugünden   itibaren tüm personelimiz daha iyi hizmet vermek için elimizden gelen gayrete devam edeceğiz . Kooperatif başkanı olarak çok zor şartlarda çalışıp, Adanalılara hizmet eden üyelerimizin her zaman ve her türlü sıkıntılarında yanlarındayız. Yönetimde olan olmayan tüm arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olmaya bundan sonrada devam edeceğiz. Yaptığımız bu çalışmalardan sonra inşallah hem üyelerimiz hem de Adanalılar hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanacaktır.” dedi.Genel Kurula Katılan konuklardan SS 72 Nolu Mot.Taş.Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Yaşar,178 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Veli Can Durak ,ve 184 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetimi adına katılan yönetim kurulu üyesi Kadir Ballı  ve çok  sayıda katılan konukların huzurunda gerçekleşti.

Sınırlı Sorumlu 59 Nolu Yeni Adana 100.Yıl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu;

Yönetim Asil:Niyazi Göğer,Cemalettin Can, Orhan Olcan, Ramazan Ergin, Ali Petekkaya, Hasan Temel, H. Ali Doğan,

Yönetim Yedek: Hamza Göğer,Cevdet Er,H.Ali Öz,Lütfi Kurman,İbrahim Orhan,Sabahattin Bağra,Ramazan Alçin den oluşurken

Denetim Kurulu asil üyeleri;  Ali Tosun ve Nevzat Cebe den oluşurken, Denetim yedek liste ise şu isimlerden oluştu Denetim Yedek,Hüseyin Kekçe,Yusuf Özmert,den oluşurken Başkan Göğer katılan ve tekrar görev veren tüm üyelerine layık olacağını söyledi.