TMMOB Makina  Mühendisleri Odası Adana Şubesi Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine ve Otomotiv bölümü öğrencilerine tanışma yemeği verdi

Balcalı Kampüsündeki toplantının açılışında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Beşir Şahin ve Çukurova Üniversitesi Makina ve Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Kadir Aydın  üniversite ve bölümler hakkında bilgiler verdi.  MMO Adana Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Atıcı konuşmasında Oda Kuruluş Amacı ve Faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Atıcı, “Bizler öğrenci kardeşlerimizi kendimizden bir parça olarak görüyoruz. Bu ülkenin iyi yetişen mühendislere ihtiyacı var. Mühendislik çok sosyal bir meslek. Toplumun her kademesinde mühendislik hizmeti var. “dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra  Mühendislik Mimarlık Fakültesi  dekan ve öğretim üyeleri, MMO Adana Şubesi Başkan ve yöneticileri ile öğrenciler hep birlikte öğle yemeği yedi. Toplantıya, Çukurova Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Hüseyin Akıllı, Prof.Dr.Tuncay Yılmaz,  Prof.Dr.Ahmet Pınarbaşı, Öğretim Görevlisi Dr.Hasan Serin, Öğretim Görevlisi Dr.Mustafa Özcanlı,MMO Adana Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdal Taş, Yönetim Kurulu Sekreteri İmdat Çetiner,Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kalantor, Nuşin Coşkun, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi İnan Ünlü, MMO Adana Şube Müdürü Elif Doğruyol ve 182 Öğrenci katıldı.