Bu desteğin devam etmesi durumunda Demirspor’u güzel günlerin beklediğini belirten Önder Serin, “Şu anda biz yönetimdeyiz ama Demirspor halkın takımı. Herkesimden desteğini sürdürmesini ve yanımızda olmasını bekliyoruz. Son haftalardaki başarısız sonuçlar karamsarlığa yol açmasın” dedi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, başta Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Aldırmaz olmak üzere, kulübe destek olan tüm kesimlere teşekkür etti, son haftalarda alınan kötü sonuçların geçici olduğunu belirterek, “Demirspor halkın takımı. Demirspor’a destek sürdükçe gelecek daha güzel olacak” ifadesini kullandı ve taraftarların yüreğine su serpti.

“ALDIRMAZ’DAN BÜYÜK DESTEK GÖRDÜK”
Göreve geldikten sonra en büyük desteği Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Aldırmaz’dan gördüklerini belirten Önder Serin, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu takımın kurulması ve başarılı olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz da en büyük destekçimiz oldu. Bize sağladığı destekle bugünlere gelmemizde en büyük pay kendisinindir. Sayın Başkan Zihni Aldırmaz’a şahsım ve kulübüm adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“İLÇELERDEN KOMBİNE DESTEĞİ”
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, sezon başında ilçe belediye başkanlarının kombine alarak kulübe destek olduklarını hatırlattı. Aynı desteği kentteki bir çok işadamından da gördüklerini ifade eden Önder Serin, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Aldırmaz ve ilçe belediye başkanlarımız ile işadamlarımızın desteğinin devam edeceğine inanıyorum. Destek sürdükçe Demirspor’un geleceği daha da iyi olacaktır. Biz zaten yönetim olarak elimizi taşın altına koyduk, hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz” şeklinde konuştu.


TARAFTARA TEŞEKKÜR
Önder Serin, her maçta tribünleri doldurarak, takıma büyük destek olan ve maç boyunca futbolcuları oyunun içinde tutan taraftarı da unutmadı.
 “En büyük gücümüz” diye ifade ettiği Demirspor taraftarının Türkiye’de ün yapmış müthiş bir taraftar olduğunu vurgulayan Başkan Önder Serin, “Taraftarımız hem maçlara gelip, tribünleri doldurarak kulübe maddi katkı sağlıyor hem de maç boyunca futbolcularımızı ateşliyor. Sezon boyunca her maç bu atmosferin 5 Ocak Stadı’nda süreceğine inanıyorum” dedi.