Adana Büyükşehir Belediyesi’nin halkın belediyesi olduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Sözlü, “ Adana’da kavgayı, döğüşü bitirip kenti Ayağa kaldıracağız. Yaşadığımız yeri birlikte yüceltmek boynumuzun borcu” dedi.

ŞEHRİN DEĞERİNİ BİRLİKTE ARTIRACAĞIZ

Çarşıdaki, şehir içindeki oto galerileri siteye yönlendireceklerini de belirten Başkan Hüseyin Sözlü şöyle devam etti: “Yasaların gereği elbette yapılacaktır. Aldığımız Belediye Meclis Kararlarının bile sınırları yasalarla çizilmiştir. Oraya gitmeye imtina edenler, sitede faaliyet göstermeye başladıktan sonra, daha önce gelmedikleri için üzülüyor. Adana’da sizin ve diğer sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle çok iyi projelere imza atacağız. Şehrin değerini birlikte artıracağız.”

SORUNLARIMIZA VAKIFSINIZ

Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal da “Zaten Adana’nın ve sitemizin sorunlarına vakıfsınız. Birlikte çok iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Oto Galericiler Sitesi’nde esnaf sayısı 200’ü buldu. Şehir içinde de 80 kadar galeri faaliyet gösteriyor. Dışarıdaki esnafın site içine taşınmasını sağlamamız çok önemli. Kanuni bir zorunluluk bu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz.”