Adana Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zihni Aldırmaz 2073 ünite kan toplayan Polis adayı öğrencilerini takdir edip “bu kampanyaya destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’nın da hazır bulunduğu kampanyanın kapanış töreni Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulunda gerçekleşti.

Başkan vekili Aldırmaz “ Öğrenci arkadaşlarımızın başardığı kampanya  2073 ünite kan toplanarak Kızılayımıza destek, bizlere moral verdi. Kendilerini tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu kampanyanın bir parçası olmaktan Büyükşehir Belediyesi olarak son derece mutluyuz. Bugün size vereceğimiz bilgisayarlar bu yaptığınız hizmetin karşılığı değil. Sadece sizlere bugünü hatırlatmak için bir hatıra olarak verilmektedir. Ben inanıyorum ki sayın valimizin himayelerinde bir kampanya başlatsak dünya rekorunu da kırarız” şeklinde konuştu.

Belediyenin kan bağışı toplanmasında derece giren 13 öğrenciye bilgisayar verilmesinin yanı sıra Kızılay Adana Şube Başkanlığı da 1. Olan öğrenciye bir adet takım elbise verirken Polis Okulu müdürlüğü ise 12 öğrenciye gömlek hediye etti.

Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise yaptığı konuşmada “Adana ve bölgemizde 101 hastanemizin kan ihtiyacını sağlayan bölgeyiz. Bu kampanya ile ihtiyaç sahiplerine güvenli kan temini konusunda Polis Okulu öğrencilerinin katkıları ile önemli bir bir iş yapmış olduk. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Sayın başkan vekilimiz Zihni Aldırmaz’a ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ediyorum” dedi.