Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza törenine Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ile Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şube Başkanı  Selçuk Diker katıldı.

Sözleşmenin belediye çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay,öncelikli hedefinin belediyede çalışan tüm personelin alın terinin karşılığını zamanında alabilmesi için hassasiyet gösterdiğini bildirdi.

Çay“Günün her saatinde bire bir vatandaşa hizmetle mükellef olan belediyemiz çalışanlarının emeklerinin karşılığını alacağı bir sözleşme imzalandı.Belediyemizde çalışan Kamu Personeline devletin vermiş olduğu yüzdelik zamlara bağlı kalmaksızın İmkanlarımızı zorlayarak verebilecek en yüksek rakamı vermeye çalıştık . İnsan emeği çok değerlidir. Ben umuyorum ki, burada yapılan  sözleşme iş barışını sağlayacak, iş verimini sağlayacak ve işin daha çok benimsenmesini sağlayacaktır. Belediyecilik, halkın getirdiği talepleri hukukun hamuruyla yoğurarak çözme sanatıdır. Bu sadece belediyecilikte söz konusudur. Siz belediyeciliği kabul etmişseniz, 7/24 halkın hizmetinde olmayı kabul etmişsinizdir demektir” dedi.

 Adana’da kendi iş kolunda  yetkili olan  Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şube Başkanı  Selçuk Diker  bu yılda imzalanan ve belediyede çalışan memurları ilgilendiren sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.