12 Temmuz’da yapılan Rektörlük seçimlerinde oyların büyük bir kısmını alan ve 28 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci kez atanan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar makamında ilk olarak AK Parti Adana İl Başkanı Avukat Fikret Yeni’yi ağırladı.
“Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri olan Çukurova Üniversitesi’nin Adana'ya ve ülkemize başarılı çalışmalarla katkı sağlayacağına inancım tamdır.” diyen Av. Fikret Yeni, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ve ekibine başarılar diledi.


Milletvekili Erdinç:” Prof. Dr. Mustafa Kibar Hocama ve Ekibine Başarılar Diliyorum.”

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a Ak Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Erdinç yaptığı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a görevinde başarılar diledi. Kendisinin de bu yıl Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden mezun olduğu Çukurova Üniversitesi’nin Türkiye, bölge ve Adana için büyük önem taşıdığını belirten Erdinç, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Üniversitemize her konuda destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile ikinci kez atanan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar hocama ve ekibine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
 
Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ise, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ve AK Parti Adana İl Başkanı Av. Fikret Yeni’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Çukurova Üniversitesi’nin lider eğitim kurumu olmaya devam edeceğini söyledi.