Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Yardımcıları Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Prof. Dr. ilter Ünlükaplan ve Genel Sekreter v. Dr. Mehmet Cingöz ile birlikte fakülteleri tek tek ziyaret ederek süreç hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda Prof. Dr. Tuncel ve beraberindekiler Ziraat Fakültesi öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

Prof. Dr. Tuncel: “Çukurova Üniversitesinin Dünya Sıralamasında Üst Sıralarda Yer Alan Bir Üniversite Olması İçin Tüm Gücümüzle Çalışacağız”

Fakültelerin ihtiyaçlarının yerinde tespitinin de amaçlandığı ziyaretler kapsamında Rektör Prof. Dr. Tuncel, Eczacılık ve Hukuk Fakültelerinin akademisyenleriyle bir araya geldikten sonra 9 bölümden oluşan Ziraat Fakültesi akademisyenleriyle de buluştu.

Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Tuncel araştırma üniversitesi olmanın önemine değinerek, akademisyenlerin araştırma ve geliştirme projeleri ve yayınlarının kalitesinin artırılması konusunda yönetim olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade ederek, “Çukurova Üniversitesinin dünya sıralamasında üst sıralarda yer alan bir üniversite olması için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Akademisyenlere Yol Haritası Anlatıldı

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Berberoğlu, mevcut durum ve yol haritası ile ilgili öğretim üyelerine bilgilendirme sunumu yaparken, Prof. Dr. Neslihan Boyan ise Kalite ve Kontrol ile ilgili bilgi aktardı. Toplantı karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.