ADANA BAROSU'NDA MUTLULUKLAR PAYLAŞILDI

Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Mete Karayel, İpek Kiser, Elif Buz, Mehmet Oğuz Toğal ve Sonay İspenoğlu’na, Başkanlık makamında yapılan törenle ruhsatnameleri takdim edildi.

Av. GÖKAYAZ, EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI

Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, törende yaptığı konuşmada mutlulukların paylaşıldığı bir günde bir arada olduklarını belirterek, meslektaşlarının bugünlere gelmesinde emeği olan ailelerine, bilgi ve deneyimlerini meslektaşlarıyla paylaşan büro avukatlarına teşekkür etti. Av. Gökayaz, Türkiye’de sayısı 170 bini bulan mesleğin temsilcileri arasına katılan meslektaşlarının süreç içerisinde başarılı birer avukat olacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Av. Gökayaz'ın elinden alan ruhsat alan meslektaşlarımız, duygu ve düşüncelerini de paylaştılar.

Törene, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, yönetim kurulu üyeleri Av. Gül Yalçın, Av. İlker Güzel, Av. Neval Yurtdaş ve Av. Özcan Delihasan ile aileler katıldı. Tören esnasında avukatlara cübbelerini, yanlarında staj yaptıkları büro avukatları, Av. Ayşenur Karayel, Av. Necmi Rıza Günışığı, Av. Fatma İspenoğlu Acar ve 2. Ağır Ceza Hakimi Hakan Özdeş tarafından giydirildi.