M1 Tepe'de çocuklara özel olarak tasarlanan Kiddy World'un açılışına yüzlerce çocuk katıldı. çizgi roman kahramanları ve palyaçolarla birlikte kurdeleyi kesen çocuklar, açılışın ardından oyuncak reyonlarına adeta akın etti. Oyun alanlarında gönüllerince oynayan çocuklar, hayvanat bahçesinde de hayvanları ilgiyle izledi. Pink Organizasyonıun yaptığı kusursuz açılış ile Kiddy World Adanalıların hizmetine girdi.

6 yıl önceki hayalini gerçekleştirdiğini belirten Kiddy World Yönetim Kurulu Başkanı Makbule Görmüş, “Burası 6 yıl önceki hayalim, hedeflediğim işyeriydi. Çocuklar içeri girdiğinde özgür olmalı, rahatça dolaşmalıydı. Alışverişin zevkli olmasını istedim. Açılışı çocukların yapması benim için önemliydi. Onun için açılışımızı 23 Nisan'da yapmak istedik. Yaklaşık 30 çalışanımızla hizmet veriyoruz. Kiddy World'de Çocuklar için her şeyin olmasını istedik ve 10 binin ¸zerinde ürün¸ satışa sunduk. Her kesime hitap ediyoruz. Ekonomik kriz ortamında istihdam sağladığım için de çok mutluyum” diye konuştu.

3 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulan Kiddy World'de mini bir hayvanat bahçesi, oyun makineleri, tren, kafeterya, yürüyüş alanı, satış ofisi, fotoğraf stüdyosu, basketbol sahası, akvaryum ve eğlence alanları yer alıyor.