Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Stratejist Akademisyenler Derneği Genel Başkanı Dr. Berat Akıncı ve Yönetim Kurulu Üyelerini Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda ağırladı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan ve Prof. Dr. Süha Berberoğlu’nun da katıldığı ziyarette SAKA hakkında bilgi veren Dr. Akıncı, akademisyenlerden oluşan derneğin dünyanın temel sorunlarına çözüm bulmak ve bunları öncelikle yakın coğrafyadan başlamak üzere yaymak adına faaliyet gösterdiğine dikkat çekti. Yeni ve yenilikçi bir hareket olduklarından söz eden Dr. Akıncı, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Prof. Dr. Tuncel: “Lider Eğitim Kurumu Olmaya Devam Edeceğiz”

Rektör Prof. Dr. Tuncel de Genel Başkan Dr. Akıncı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri olan Çukurova Üniversitesi’nin Adana'ya ve Ülkemize başarılı çalışmalarla katkı sağlayıp, lider eğitim kurumu olmaya devam edeceğini söyledi. Çukurova Üniversitesi mezunu kimliğiyle her zaman gurur duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Tuncel, bu markanın daha iyi yerlerde olması için tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte olacaklarını, öğrencilerinin donanımlarını geliştirmek ve bunlara katkı sağlamak isteyen her kuruluşa kapılarının açık olduğunun vurgusunu yaptı.  Ziyaret Dr. Akıncı’nın Rektör Prof. Dr. Tuncel’e, Dr. Adana Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görenlerin el emeği seramik kaftan figürü hediye etmesi ve anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.