Başkan Uludağ, göreve geldikleri günden itibaren birçok parkı yenilediklerini belirterek, bundan sonra da her fırsatta park yapma çabası içinde olacaklarını söyledi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapımına kısa bir süre önce başlanan ve bitirilen Kuva-i Milliyeci Ahmet Palalı Parkına gelerek çalışmaları inceleyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, buradaki eksikliklerin tamamlanması için görevlilere talimatlar verdi. Başkan Bilal Uludağ, tek amaçlarının Sarıçam halkına hizmet olduğunu kaydedip, “İlçemizde birçok mahallemizde park yapım ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bize bağlanan her köyde ise tek tip parklar yapılıyor. Bu güne kadar birçok park yaptık ve yeniledik. Bundan sonra da her fırsatta uygun görülecek ve ihtiyaç duyulan yerlerde yeni parklar yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

PANKARTLI TEŞEKKÜR

Kuva-i Milliyeci Ahmet Palalı Parkının çok az eksikleri kaldığını da anlatan Başkan Bilal Uludağ, hal hazırda parkın mahalle halkı tarafından kullanılmaya başlandığını belirterek, hayırlı olması dileğinde bulundu. Parkın yapılmasının ardından ise Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Yusuf Kılıç,  tarafından park girişine bir teşekkür pankartı asıldı. Park girişine asılan pankarta “Sayın Belediye Başkanımız Başkan Bilal Uludağ’a Mahallemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunarız.” İfadeleri yer aldı.