Başkan Ahmet Zenbilci’nin direktifleri ile başlatılan proje kapsamında belediyenin doktoru ilçede ikamet eden yaşlıları muayene ediyor.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, “Sarıçamlı Benimde Elimi Tut” ve “Sarıçam’a Hoş geldin Bebek” projelerinden sonra yeni bir sosyal aktiviteye daha imza attı. Kırsal kesimden aldığı göçle sosyal desteğe en fazla ihtiyacı olan Sarıçam Halkına, beklenilen destek Başkan Zenbilci’den geliyor. Doktor Cengiz Yılmaz ve Belediyenin sosyal hizmetlerden sorumlu Müdürü İsmail Kılıç ve ilgili personel yaşlı hastaları evinde ziyaret ederek Başkan Zenbilci’nin selamını iletiyorlar. Hastanın muayenesi ve tedavinin düzenli yapılıp yapılmadığı kontrol ediliyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Gül’ü bizzat doktorla birlikte ziyaret eden Başkan Ahmet Zenbilci, “Bir millet yaşlısına ve hastasına değer vermeli. Onlar bizim en kıymetli birikimlerimiz ve saygı göstereceğimiz büyüklerimizdir.  Yaşlılarımıza gösterilen hürmet ve saygı, aynı zamanda kendimize, geleceğimize ve geçmişimize gösterilen hürmettir. Sarıçam belediyesi olarak kendi yaşlılarımıza ve beklerimize sahip çıkarak hem geçmişte bizim gibi genç ve idealleri olan bugün ise ömrünün zirvesine çıkmış birer abide olan büyüklerimize saygı gösteriyoruz. Bebeklerimize sahip çıkarak ta ülkemizin ve milletimizin geleceğine bir ışık tutuyoruz.” dedi.

Bu arada bir hayırsever tarafından alınan tekerlekli sandalye de Mustafa Gül’e takdim edildi. Mustafa Gül ise Başkan’a ve hayırsever vatandaşa teşekkür ederek kendileri için duacı olduğunu söyledi.

Yine aynı mahallede ikamet eden Ali Bozkurt’u da evinde ziyaret eden Doktor Cengiz Yılmaz, ve Müdür İsmail Kılıç, Bozkurt’un muayenesini yaparak ilaçlarını kontrol etti.