Başkan Hüseyin Sözlü, Varsaklar Derneği tarafından gerçekleştirilen teşekkür toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Sözlü, seçim çalışmaları sırasında Sıraçam’dan büyük destek gördüklerini ve enerji topladıklarını belirterek, “Sizlerden hem Sarıçam’da hem de Büyükşehir’de büyük destek gördük. Bizler enkaz edebiyatı yapıp, mazeret üretmeyeceğiz. Hizmetlerimizle fırtına gibi eseceğiz. Bu size borcumuz. Siz görevinizi yaptınız. Bizim de yapacağımız Sarıçam’ın köy gibi kasaba gibi algılanmasını ortadan kaldırmaktır. Gerçek hizmet neyse Sarıçam’da onu yapacağız. Sarıçam Adana’nın bir parçası olacak. Biz burada sorumluluklarımı yerine getireceğiz. Adana’da yeni bir belediyecilik anlayışının hizmet ettiği yeni bir dönem olacak. Sağlıklı şehirleşme için toplu konut projelerini Sarıçam’da hayata geçireceğiz. Sarıçam’ın verdiği büyük destek sizlere hizmet olarak geri dönecektir” dedi.

“CUMHURİYET DEĞERLERİNİ YÜCELTECEĞİZ”

Yaşatmak ve yüceltmek zorunda oldukları değerler bulunduğunu vurgulayan Hüseyin Sözlü, “Bunlar milletimizin birliği, devletimizin bütünlüğüdür” ifadesini kullandı.

Başkan Sözlü şöyle devam etti:

“Cumhuriyetin kazanımlarının korunması, bugün bağımsız olarak yaşadığımız vatan coğrafyasının da varlığımızı borçlu olduğumuz başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarının bize emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti devletinin bütünlüğü yaşatmak zorunda olduğumuz değerlerdir. Varsakların şölesi de bu amaca hizmet etmektedir. İnsanı insan yapan idealleri varlık sebebidir. Varlığımıza anlam kazandırmak için bu değerleri yüceltmeliyiz. Sarıçam Ormanı’ndaki her toplantıda bu değerler için orada olduğumuzu bilmeliyiz.”

Varsaklar Derneği Başkanı Yusuf Umut da başta Hüseyin Sözlü olmak üzere Varsaklar Şöleni’ne emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yusuf Umut ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantıya katılan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel’e de plaket verildi.

Toplantıya MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, meclis üyeleri ve çok sayıda Sarıçamlı katıldı.