Vali Mahmut Demirtaş’ın şehit kabirlerini ziyaretine, Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru, Ahmet Zenbilci, Ayhan Barut, Orhan Sümer, 10. Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral İsmail Günaydın, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Seyhan Kaymakam Vekili Mustafa Yavuz, Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve şehitlerin aileleri ile yakınları katıldı. Vali Demirtaş, protokol üyeleri ve şehit ailelerinin katılımıyla gerçekleşen mezarlık ziyaretlerinde hayli duygulu anlar yaşandı.


ŞEHİTLERİN RUHLARINA DUALAR OKUNDU, KABİRLERİNE ÇİÇEKLER BIRAKILDI
Ali Hocalı, Asri ve Buruk Mezarlıklarındaki kabirleri başında şehitlerin ruhlarına dualar edip Allah’tan rahmet dileyen Vali Demirtaş, tek tek sarıldığı şehit aileleri ve yakınlarına da bir kez daha başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. Şehit mezarlıklarını ziyaretinde, ülkenin ve milletin geleceğini karartmayı amaçlayan hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınayan Vali Mahmut Demirtaş, daima saygı ve şükranla anacaklarını belirttiği tüm şehitlerin aileleri ile yakınlarının her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.
Şehitlerin mezarlarına çiçekler bırakan Vali Demirtaş’ın kabir ziyaretleri, şehitlerin ruhlarına dualar edilmesiyle son buldu.