Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bilgiküpü Özel Aile Semineri, “Hayata Güç Kat” sloganıyla gerçekleştirildi. Büyükşehir çalışanlarına yönelik etkinlikte, interaktif katılımın sağlanmasıyla renkli ve verimli sunumlar gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı  tarafından “Hayata Güç Kat” sloganı altında Bilgiküpü Özel Aile Semineri düzenlendi. Seminerin açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Güllü Bakır, "Adana Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlarımızın eğitimine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda çalışanlarımızın aileleri ile birlikte katılabileceği, onların sosyal hayatlarına katkıda bulunacağını düşündüğümüz bu semineri düzenledik. 'Aile, huzurlu bir hayatın ön şartıdır' düşüncesinden hareketle, aile içi iletişimi artıracak ve farkındalık yaratacak bu tür eğitim ve seminerler düzenleyerek sizlerle sık sık birlikte olmayı planlıyoruz" diye konuştu.

SINIR KOYMA HAYALLERİNE

Bütünsel Yaşam Koçu ve Kişisel Gelişim Uzmanı Yeliz Rüzgar ile İletişim Danışmanı Profesyonel Koç V. Tolga Koç'un kendi hayat hikayelerini ve sunumlarını ilettikleri, seminer,  “Kendi hayatında kahraman ol, sınır koyma hayallerine , o gücü keşfet kalbinde” sloganları ile başladı.  Yaşam çarkında yaşamsal alanla ilgili notlar verilen seminerde, 3F kuralı incelenerek , “Hayata güç katmak için  fizyolojini değiştir, filolojini değiştir, fokusunu (odağını) değiştir, adımını at ve kutla” gibi stratejilerden bahseden uzmanlar, zaman zaman dinleyicilerin de katılımıyla, interaktif sunumlar gerçekleştirdi.