Aldırmaz, “Sokak sağlıklaştırması” olarak adlandırılan restorasyon çalışmalarında sona doğru yaklaşılması nedeniyle Alimünif Caddesi'ndeki çalışmaları yerinde denetledi.
Tarihi ticaret merkezinde çalışan restorasyon ekipleri ile sohbet edip bayramlaşan Aldırmaz, özellikle esnafın kendisine gösterdiği ilginin ne kadar doğru ve isabetli bir hizmet yaptıklarının göstergesi olduğunu ifade etti. Kentin tarihine sahip çıkan Aldırmaz’ın çok büyük bir esere imza attığını söyleyen cadde esnafı, “Sayın Aldırmaz’ın bu hizmetini tarih de unutmaz, biz de unutmayız” dedi.
Restorasyon çalışması tamamlandığında Adana’da bir tarihin yeniden hayat bulacağına dikkat çeken Aldırmaz, “Buradaki restorasyon çalışması tamamlandığında Alimünif Caddesi’ni toplu taşıma araçlarına kapatacağız. Burası hem ticaretin devam ettiği bir merkez hem de kentimize dışarıdan gelenlerin ziyaret ettiği turistik bir mekan olacak. Özellikle turistik amaçla buraya gelmek isteyen insanlar için tramvay hizmeti de sunarak bu bölgeyi oldukça hareketli bir merkez haline getireceğiz. Bu hizmet Adana’ya yakıştı, hemşehrilerim her şeyin en güzeline layık” diye konuştu.