Kamışlı/ya ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Başkanı Nazan Özçelik ile Rotaract Başkanı Engin Elçi birlikte verdi. Şevket Sabancı’nın kızı Erhan Kamışlı’nın da eşi olan Emine Sabancı Kamışlı Esas Holding’de Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekte. 

Seyhan Oteli’nde düzenlenen ödül törenine kulüp üyeleri ve rotaractların yanı sıra ödül alan Emine Sabancı Kamışlı’nın kayınbabası Fethi Kamışlı’da onur konuğu olarak katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Tepebağ Rotary Kulübü Başkanı Nazan Özçelik şunları söyledi. ‘’Rotary Kulüpleri iş ve meslek insanlarının oluşturduğu önemli bir hizmet kuruluşudur. Biz dünya ülkeleri arasında iyi niyetli anlayışı geliştirerek barışın yerleşmesi için çalışan ender sivil toplum örgütlerinden biri olan Rotary’nin saygın üyelerindeniz. Sayın Emine Sabancı Kamışlı, meslek hayatınız boyunca yaptığınız başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Özellikle genç meslek kardeşlerimizi yüreklendirerek onlarında çalışmaları için model oluyorsunuz. Adana Tepebağ Rotary Kulübü olarak bu ödülü size vermekten dolayı mutluluk duyuyoruz’’

Ödül alan Emine Sabancı Kamışlı ise aldığı bu ödülden dolayı çok mutlu olduğunu ve onu duyduğunu belirtti. Daha sonra ise 2000 yılında babası Şevket Sabancı ile birlikte kurdukları ESAS Holding hakkında bilgiler veren Kamışlı, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı. Yapılan konuşmaların ardından Tepebağ Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödülü takdimi yapıldı. Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Sabancı Kamışlı’ya ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Başkanı Nazan Özçelik ile Rotaract Başkanı Engin Elçi birlikte verdi. 
Törenin ardından tüm katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.