Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalışan personele yönelik olarak, ‘Kişisel Gelişim Eğitimi’ düzenlendi.

TÜİK Başkanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından tüm bölge müdürlüklerinde ‘Kişisel Gelişim Eğitimleri’ adı altında organize edilen etkinliğin Adana bölümü Adana Ticaret Borsası (ATB) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gösterilen eğitim çalışmasına İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ da konuşmacı olarak katıldı.

Kızıldağ, katılımcılara ‘İletişim Teknikleri’ konu başlığı altında sunum yaparak, başta iletişim tarzları ve kişisel imaj olmak üzere; kurumsal temsil, karar verme, empati, iletişim çatışmaları, öfke ve stres kontrol yönetimi, zor insan ve zor durumlarla başa çıkabilme gibi konularında da açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Kızıldağ, merak edilenlere de açıklık getirmeye çalıştı. Kendi yaşam tecrübe ve deneyimlerini de paylaşan Kızıldağ, başından geçen ilginç ve komik anıları da anlatarak, etkinliğe ayrı bir renk kattı.