Ziyarete Nabuel Valisi Mohamed Akermi Hamdi, İlçeler Meclisi-İşbirliği ve Dış İlişkiler Komıisyonu Başkanı Salha Ben Aicha, İlçeler Meclisi İdaresi Başkanı Mohamed Bouden, Nabuel Bölgesi Kalkınma Müdürü Chokri Mselmanı ve Nabuel ve Hammamat Bölgesi Turizm Sorumlusu Wahid Ben Youssef katıldı. Tunus Fahri Konsolosu Nuri Sabuncu'da ziyarette hazır bulundu.

İki ülkenin tarihten gelen bir dostluğu olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Dost ve kardeş ülkemiz Tunus Nabuel Vilayeti Heyetini karşılamaktan mutluluk duyuyoruz.' dedi.

Tunus Nabuel Vilayeti Heyeti'ne Yüreğir hakkında da bilgiler veren Başkan Çelikcan onlara Yüreğir Kültür Evlerinde üretilen çeşitli hediyeler verdi.Tunus Nabuel Heyeti'de Başkan Çelikcan'a çeşitli hediyeler sundu. Çelikcan, çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Yüreğir'in tarıma dayalı bir ekonomisi olduğunu belirten Başkan Çelikcan 'Türkiye'nin en önemli ovası Yüreğir'dedir. Özellikle narenciye alanında bölgemiz Türkiye'nin ihtiyacının büyük bölümünü karşılamaktadır. Bu anlamda bölgemizin tarım alanında önemli bir yeri vardır.' dedi.