Pandemi sürecinde olduğundan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, ziyaretini sınırlı sayıda Sendika Başkanı ile gerçekleştirdi. Ziyarete Türk-İş'e bağlı TÜMTİS Şube Başkanı Halil Çekin, TGS Başkanı Salim Büyükkaya, BASS Şube Başkanı Ömer Faruk Delikanlı ve Türkiye Haber-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Aslangöz eşlik etti. Türk-İş 4. Bölge  Temsilcisi Edip Gülnar, ziyarette yaptığı konuşmada Türk-İş'in ve bağlı sendikaların çalışmaları  hakkında bilgiler sundu.

Gülnar, "Öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Türk-İş topluluğu olarak her zaman polisimizin, askerimizin yanındayız. Sizlerin ve teşkilatınızın ne kadar özverili çalıştıklarını biliyoruz. Kentin huzur ve güvenliği için zaman mefhumu gözetmeksizin, görev yapan başta siz olmak üzere tüm polislerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. 
Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci'de Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve Sendika Başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı gerçekleşen sohbetin ardından ziyaret  anı fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.