Hüseyin Sözlü’yü kutlayan ve başarılar dileyen Hüseyin Kuşçu, “İnanıyoruz ki Türk milliyetçiliği ülküsünü iyi yerlere taşıyacaksınız. Adana’da ilk kez ülkü ocaklarından yetişmiş, ülkücü bir belediye başkanı seçilmesinden dolayı mutluyuz. Özellikle 20 ayı aşkın gösterdiğiniz gayreti gördük. Başarılar diliyoruz, Allah mahcup etmesin. Adana sizinle ülkücü belediyeciliği görecek” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, Türk Ocağı’nın Cumhuriyetin temellenmesinde önemli emeği olan insanlardan oluştuğunu vurguladı.

Milliyetçi bir anlayışa sahip olduklarını kaydeden Hüseyin Sözlü, “Milliyetçi hizmet ettiği milletin hizmet aldığı için başını eğmesini istemez. Milletimizin başı dik olmalıdır. Bizim milletimize bakış açımız böyle” şeklinde konuştu.

Adana’nın belediyecilik anlamında Türkiye’de en önemli hizmetlerin yapıldığı bir yer haline getireceklerini söyleyen Sözlü, şöyle devam etti:

“Kararsızlıkla geçen bir 5 yıl değil, kararlı projeleri sarsılmaz iradeyle uygulayan bir belediyecilik anlayışına sahip olarak 5 yılı değerlendireceğiz. Ama Adana’yı da 5 yıl içine hapsetmeyeceğiz. Gelecek bin yılın planını yapmasak bile gelecek bin yılın önünü açacağız.”