TÜSİKON ADANA MİLLETVEKİLLERİNİ BİRARAYA GETİRDİ

Üretici ve Sanayici İş Adamları Konfederasyonu (TÜSİKON) Adana İl Başkanlığı, organizasyonlarına bir yenisini ekleyerek Adana milletvekilleri ve iş insanlarını kahvaltıda buluşturdu.  Adana'da faaliyet gösteren iş insanlarının sıkıntılarının dile getirilmesi ve kısa sürede çözüme kavuşturulması için düzenlenen organizasyona, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut katıldı.

AK Parti'li Dağlı; 'Böyle bir oluşum ile bir araya gelmek, sizleri dinlemek bizim için çok önemli. Sizlerin meclisteki emanetçileriniz olarak sizlerin yaşadığı sıkıntılarda her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. Son olarak da Adanamız için düzenlediğiniz bu anlamlı organizasyon için başta Vedat başkan olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.' dedi.

Daha sonra söz alan CHP'li Bulut, 'Genç, ışıl ışıl ve böyle dinamik bir ekip ile Adanamız için biraraya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak bizim için çok özel bir durum. Tüm vekillerimizin amacı Adana için, Adanalı için hizmet etmek ve mücadele etmektir. Taleplerinizin çözümü veyada mecliste dile getirilmesi konusunda her zaman yanınızda olduğumu belirtmek isterim.' ifadelerini kullandı.

CHP'li Barut; 'Öncelikle bu organizasyonu tertip ederek Adanamız için biraraya gelmemizi vesile olan TÜSİKON Adana İl Başkanlığı'na teşekkür ediyorum. Adana için birlik temalı bu organizasyonda tüm vekil arkadaşlarım ile birlikte sizlerin meclisteki sesiniz olarak sizleri temsil etmeye ve sıkıntıların çözüme kavuşturulması hususunda konunun her zaman takipçisi olacağımızı bilmenizi isterim' dedi.

Protokolde son sözü alan CHP'li Şevkin, 'Vedat başkan başta olmak TÜSİKON'un tüm üyelerine bu anlamlı organizasyon için teşekkür ediyorum. Diğer vekil arkadaşlarımında ifade ettiği gibi Adanamız için hizmet etmeye, hizmet eden sizin gibi değerli iş insanlarına destek olmak boynumuzun borcu. Her zaman sizleri dinlemeye ve yardımcı olmaya hazırız' dedi.

Organizasyonda son olarak söz alan TÜSİKON Adana İl Başkanı Vedat Örgen, ' Öncelikle bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan değerli vekillerim Tamer Dağlı, Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut'a, emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Sosyal sorumluluk projeleri, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı, öğrenci kardeşlerimize burslar, istihdam alanında gösterdiğimiz gayret ile yüzlerce insana iş imkanı sağlayarak Adanamız için elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Adana için birlikte hareket etmeye ve birlikte çalışmaya daima gayret göstereceğimizi bilmenizi isterim.' ifadelerini kullandı.

Anneler Günü dolayısıyla CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin'e, TÜSİKON Adana İl Başkanlığı tarafından hediye takdim edilerek organizasyon sonlandı.