Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Taner Özler, görevini Serhat Kanat’a devretti.  Devir-teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk de katıldı.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende konuşan Harun Öztürk, Ülkücünün kişiliğiyle, yaşantısıyla her bakımdan toplumda örnek olması gerektiğini söyledi. Öztürk, “Bizim için her şeyden önemlisi, kişilikli şahsiyetli, insanlar olabilmektir. Bilgi, beceri, yetenek, kültürel donanım… Bunların hepsi sonradan kazanılabilecek olan ve çalışıldığında, üzerinde bir çaba gösterilebildiğinde edinilebilecek birikimlerdir, yeteneklerdir. Ancak şahsiyet ve kişilik olmazsa bu değerlerin hiç birinin bir anlamı yoktur.” dedi.

Öztürk şöyle devam etti:

“Bizim için önemli olan; insanların güvenini zedeleyecek hal ve hareketlerden uzak durmak, yalan söylememek, ahlaklı olmaktır. Bu ilkelere riayet eden bu ilkeler doğrultusunda hayatını şekillendiren nesillerin bu ocaklardan yetişmesi gerekmektedir. Türk toplumuna, ülkücü harekete en büyük faydayı bu teşkilat bu sayede ortaya koyacaktır.”

BAYRAĞI KANAT DEVRALDI

Konuşmaların ardından Harun Öztürk, bayrağa sarılı Kur’an-ı Kerim’i öpüp başına koyarak Taner Özler’e, O da halefi Serhat Kanat’a teslim etti. Öztürk, 4 yıldır görevde bulunan Taner Özler’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni Başkan Serhat Kanat’a da başarılar diledi. Özler de “Bu bir bayrak değişimidir. İnanıyorum ki bu bayrak daha yukarılara çıkacaktır” dedi.

ERDOĞAN: GENÇLER GELECEĞİN TEMİNATI

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk, MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan’ı da ziyaret etti. Öztürk ile Erdoğan görüş alış verişinde bulundular. Erdoğan “Gençlerimizi çok önemsiyoruz.  Kaos ortamına sokulan bir süreçte ülke sorunlarına vakıf,  emperyalist tuzakları gören ve bozan, her türlü bilgi ve donanıma sahip yetişmiş bir gençliğin mevcudiyetini geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. Bu manada Ülkü Ocakları çok önemli bir görevi ifa etmektedir.  Ülkü Ocaklarının çalışmaları, gayretleri her türlü takdirin fevkindedir” diye konuştu.