İlk olarak İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, askerler ile tek tek tokalaşarak, bayramlarını kutladı.
Jandarma Komutanlığı’nın ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na geçen Vali Mustafa Büyük, burada Zabıta ve İtfaiye personeliyle bayramlaştı.
ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
Ziyaret ettiği yerlerde çiçekler ile karşılanan Vali Mustafa Büyük, Fatih Polis Lokali’nde polislerle de bayramlaştı.
KAMU PERSONELLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM
Asker, Zabıta, İtfaiye ve Polislerin amirleri ile memurların bayramlarını kutlayan Vali Büyük, “Her koşulda vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için görevi başında olan personellerimiz, bu Ramazan Bayramı’nda da insanımıza hizmet etmektedir. Tüm kamu personellerimizin bayramlarını kutluyor, onlara teşekkür ediyorum” dedi.
EN BÜYÜK TEŞEKKÜR AİLELERİMİZE
Vali Büyük, kamu personellerinin ailelerini de unutmayarak, onlara selamlarını iletip, kamu görevlilerinin büyük bir aile olduğunu vurgulayarak “Tüm kamu personellerimiz, bir bütün olarak hareket edip, milletimizin mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için sevdiklerinden feragatta bulunuyorlar. Bu manada en büyük teşekkürlerimizi ailelerimize iletiyor, onlarında bayramlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.
Ziyaret, Vali Mustafa Büyük’ün asker, zabıta, itfaiye ve polislerle sohbet etmesiyle son buldu.