Son yayımlanan Valiler kararnamesi ile Sakarya Valiliğine atanan Hüseyin Avni Coş, veda ziyaretlerine devam ediyor. Vali Coş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a veda ziyaretinde bulundu.

 

VALİ COŞ HELALLİK İSTEDİ

Sayın Başkanımıza ve Sayın Başkanın şahsında Seyhanlı hemşehrilerimize arz-ı veda etmek için geldim. Görev süresince yakın ilgi ve desteklerini gördüğümüz Seyhanlı hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Sakarya'da da yolu düşen fırsat bulan hemşehrilerimizle görüşmekten, karşılaşmaktan büyük memnuniyet duyacağımı ve her zaman Seyhanlı hemşehrilerimizin nazarımızda çok büyük önemi ve değeri olacağını belirtmek istiyorum. Sayın Başkanımıza üstelendiği yeni görevinde başarı dileğimi tekrarlıyorum... Seyhanlının layık olduğu hizmetleri kendisine sunmak için var gücü ile çalışmalarına devam edecektir. Kendisine başarılar diliyor ve alasmarladık diyorum. Tabiî ki hemşehrilerimizden geleneklerimiz vechiyle haklarını helal etmelerini istiyorum. Kedilerini çok sevdiğimi saydığımı ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu

 

KARALAR, VALİ COŞ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Hüseyin Avni Coş ile çok kısa süre çalışabildiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar daha uzun süre çalışmak istediklerini ancak devlet görevinin her şeyin önünde olduğunu söyledi. Karalar, "Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile çok kısa süre çalıştık. Daha uzun süre çalışmak isterdik. Adana'nın özlediği birliktelik tablosunu sağlamıştık. Çok uyumlu bir çalışma olacaktı, çok ciddi desteklerine görecektik. Ama dostluğumuz devam edecek. Bana da hizmet konusunda güvendiği için çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretin sonunda Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Vali Hüseyin Avni Coş'a Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi öğrencilerinin yaptığı el emeği cini tabloyu hediye etti.