Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar’a veda ziyaretinde bulunan Vali Coş, “Adana’da hep kötülüklerin azalması, iyiliklerin çoğalması için elimizden geleni yaptık” dedi.  Türk-İş’e bağlı tüm şube başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri de hazır bulundu.

Vali Hüseyin Avni Coş’u çiçeklerle karşılayan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar’ın hayli üzgün olduğu dikkatlerden kaçmadı. Adana’da görev yaptığı süre içinde Türk-İş ile her zaman iyi ilişkiler içinde bulunduklarını belirten Vali Hüseyin Avni Coş, “Artık Sakarya’da bir kardeşiniz olduğunu unutmayın. Sizlere, görev yaptığım süre içinde yardımlarınızdan, desteklerinizden ve özverilerinizden ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Adana’da bulunduğu süre içinde güzel işler yaptık. Adana’da kötülüklerin azalması, iyiliklerin çoğalması için çalıştık. Sonuçta eğitim başta olmak üzere, sağlık, spor güvenlik ve birçok devlet hizmetinde iyi sonuçlar elde ettik. Daha önce yüksek maliyetlerle yapılan işleri daha az parayla yapılabilir hale getirdik. Sonuçta her şey Adana içindi. Siz değerli dostların da desteğiyle iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

SİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ise, Vali Coş’un Sakarya’ya atanmasının üzüntüsü içinde olduklarını söyledi. Gülnar, “Sizinle hep güzel işler yapmanın hazzını yaşadık. Tüm çalışmalarımıza desteğiniz oldu. İnanıyorum ki Adana’da gösterdiğiniz bu başarıyı Sakarya’da da göstereceğine inancımız tamdır. Bu zamana kadar bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakadan dolayı Türk-İş topluluğu adına sizlere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri ise, Vali Coş’un özellikle amatör spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti ve “Sizi çok özleyeceğiz… Görev yaptığınız dönem boyunca verdiğiniz destek için tüm kulüplerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.