ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkan Yardımcısı İsrafil Uçurum ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Vali Hüseyin Avni Coş, Adana Sanayi Odası’nın kentin önemli ve dinamik kuruluşlarından biri olduğunu, Adana ve ekonomisinin gelişip kalkınmasında çok önemli misyon üstlendiğini ifade etti.

Kentin gelişmesini sağlayacak her projeye destek verdiklerini, yatırımcıların her konuda yanında olmaya çalıştıklarını belirten Vali Coş, 3 yıla yakın bir sürede reel sektörün gücü olduğunu bilerek birlikte çalışmalar yaptıklarını bildirdi ve görev süresince verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Kentte yatırım, üretim ve istihdamın artması için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini vurgulayan Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Vali Coş’un her zaman sanayici ve yatırımcı başta olmak üzere tüm iş dünyasının yanında yer aldığını belirtti. Kıvanç, “Kentimize önemli hizmetleri ve katkıları olmuştur. Her zaman kendilerini şükranla yad edeceğiz” dedi.

Vali Coş’un veda ziyaretinde, ADASO Başkan Yardımcısı Fırat Karalı, Sayman Üye İmam Gazali Hıradağı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özkök, Faruk Aytek, Salih Sütcü, Süleyman Baş ve Genel Sekreter Gazi Yılmaz hazır bulundu.