Başkan Çelikcan'ın yaptığı hizmetler için teşekkür eden Vali Coş 'Sayın Başkanımız yaptığı hizmetlerde Halka Hizmet, Hakka Hizmet' anlayışıyla devam edeceğinden şüphem yoktur. Yüreğir Adana'nın önemli bir ilçesidir. Hükümetimizle birlikte başlatılan Sayın Başbakanımızın talimatı ile start alan kentsel dönüşüm çalışmaları devam edecektir. Önümüzdeki yıllarda şehirleşme açısından güzel gelişmeler olacaktır. Bir çok kamu yatırımı daYüreğir'e yapılmaktadır. Bu kamu yatırımlarının hizmete açılmasıyla birlikte Yüreğir de önemli bir gelişme yaşayacaktır.

Başkanımız bundan önce bilgi ve birikimini hizmete dönüştürmek için büyük çaba göstermiştir. Yıllardan bu yana devletten edindiği tecrübeyi halka hizmet etmek için uğraşmıştır. Geçen 5 yıl boyunca başarılı çalışmalar yapmıştır. Bundan sonra da başarılı çalışmalar yapacağından şüphem yoktur.

Seçim öncesi adaylar arasında ufak tefek gerilimler yaşansa da bu gerilimlerin sona erip birlik beraberlik içerisinde halka hizmet edeceklerinden şüphem yoktur. Herhangi bir siyasi ayrımcılık yapmadan, hizmeti en çok ihtiyacı olan bölgeden başlayarak etkin bir şekilde sürdüreceklerinden hiç şüphem yoktur. Yüreğir Belediye Başkanımız bu konuda başarılı çalışmalar yapmaktadır. Kendilerine başarılar diliyorum.' şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Çelikcan yaptığı açıklamada 'Sayın Valimiz uzun yıllar vali olarak görev yapmış birisidir. Biz burada kendisinin bilgi ve birikiminden faydalandık. Gittiği yerde de başarılı ve güzel çalışmalar yapacağından hiç şüphemiz yoktur. Sayın Valimize yeni görev yerinde başarılı olmasını temenni ediyorum.' dedi.

Başkan Çelikcan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'a Yüreğir Kültür Evlerinde üretilen ve Adana'yı anlatan bir hediye sundu.