Yorum - Murat BERHUN

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Akkapı Mahallesinin bir bölümüne giderek ziyarette bulunmuş. Gerçekten güzel. Devletin halkının yanında olduğunu göstermesi bakımından anlamlı. Ancak Sayın Valimiz, Cami cemaatini ziyaretinin yanı sıra Akkapı halkının yüzde 95'inin Nusayri olduğu gerçeğiyle Turbelerini ziyaret etmesini de bekliyorum. Mesela Hz. Nuh turbesi yeni yapıldı. Oraya giderek bir bir dua okumasını çok isterim. Bu güzel ve anlamlı ziyaretin taçlanması için bu da yapılırsa inanın çok şık ve güzel olur.

HABER

Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu ile Akkapı Mahallesi Muhtarı Fikret Gizir'in de hazır bulunduğu ziyarette vatandaşların dile getirdikleri elektrik, yol, su, ulaşım, tapu ve kadastro gibi çeşitli sorunları dinleyen Vali Demirtaş, şikayet konusu olan hususların takipçisi olacağını söyledi.

ESNAFLA DA BULUŞTU

Vali Mahmut Demirtaş, cami cemaati ve vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından bölgede faaliyet gösteren esnafı da işyerlerinde ziyaret etti. Esnafla sohbet edip hal ve hatırlarını soran Vali Mahmut Demirtaş, esnafın destekçisi olmaya devam edeceklerini vurguladı.  Vali Mahmut Demirtaş'ın esnaf ve vatandaşlarla buluşması, yoğun ilgi ve teşekkür mesajlarıyla son buldu.