Muhtardan mahallenin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş vatandaşın dile getirdiği; sulama sıkıntılarının giderilmesi, köprü talebi, elektrik kesintilerinin giderilmesi gibi hususları dikkatle dinledi. Vatandaşla gerçekleştirdiği sohbetin ardından kendisine iletilen talep ve beklentilerin takipçisi olacağını dile getiren Vali Demirtaş, vatandaşa gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek devlet olarak daima vatandaşın hizmetinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Vali Mahmut Demirtaş’tan Taziye Ziyareti

Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette Hocallı Mahallesi sakinlerinden Emine Öztaş’ın vefatı sebebiyle merhumenin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Merhume Emine Öztaş’ın ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileyerek kederlerini paylaşan Vali Demirtaş, merhumeye Allah’tan rahmet diledi.

Vali Demirtaş Hocallı Mahallesi’ne Yapılan Kilit Parke Taşı Alanında İnceleme Yaptı

Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesine bağlı Hocallı Mahallesi’nde Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yaptırılan ve yapımı tamamlanan 28 bin metrekarelik kilit parke taşı alanında incelemede bulundu.

Gerçekleştirdiği inceleme sırasında yetkililerden bilgiler alan Vali Demirtaş, vatandaşın daha elverişli fiziki şartlarda yaşamını sürdürmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarların da hazır bulunduğu inceleme ziyareti sırasında kilit parke taşı alanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Demirtaş, kilit parke taşı alanın mahalleye ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.