BELEDİYE BAŞKANLARI YÜREĞİR’DE BULUŞTU

Adana’da Vali Süleyman Elban öncülüğünde her ay bir ilçede gerçekleştirilen belediye başkanları toplantısı bu ay Yüreğir’de yapıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Bekir Fevzi
Yıldırım Sivil Toplum Merkezinde gerçekleştirilen toplantı öncesi misafirlerini kapıda karşıladı.

Toplantıya Vali Süleyman Elban, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse ve Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zaydan Karalar’ın Ankara’da olması nedeniyle, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel’in de mazeret bildirerek katılamadıkları toplantıda, Adana’da devam eden projeler ve yapılması planlanan yatırımlar görüşüldü.

Başkan Kocaispir, toplantının ardından Vali Elban ve belediye başkanlarına kültürevlerinde el emeği göz nuru hazırlanan tablo hediye  etti.