İlçeye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında öncelikle Karataş Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Elban, Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz ve Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ayaz ilçenin; tarihi, nüfusu, ekonomisi, eğitimi, coğrafi ve kültür durumunun yanı sıra ilçede alınan koronavirüs tedbirleri hakkında Vali Elban’a bilgi verdi.

Adana’nın Akdeniz’e açılan pencerelerinden biri olan Karataş ilçemiz ilimizin gerek tarım gerek balıkçılık gerekse turizm açısından önemli ilçelerinden biri diyen Vali Elban, “İlçemizin her alanda gelişip kalkınması için bütün kurumlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

İlçede gerçekleştirilen koronavürüsle mücadele çalışmalarına da değinen Vali Elban, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs hastalığının kış aylarında gribal enfeksiyonlarla birlikte artış gösterebileceğini, bu nedenle tedbirlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu söyleyerek koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için vatandaşların maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları noktasında sık sık uyarılmasını istedi.

İlçe Jandarma Komutanlığına Ziyaret

Vali Süleyman Elban, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere Karataş ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Karataş İlçe Jandarma Komutanlığına inceleme ziyaretinde bulundu.

Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Can Altundarak ile Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un da hazır bulunduğu ziyarette ilçe genelinde gerçekleştirilen asayiş çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Elban; “Karataş ilçemizin ve Karataş’ta ikamet eden tüm vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği bizim için çok önemli. Bunu sağlamak amacıyla çalışmalarını tüm gücüyle mesai mefhumu gözetmeksizin gerçekleştiren güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Karataş İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinden sonra Vali Süleyman Elban, Karataş İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmalarıyla ilçenin genel durumu hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Elban, Karataş İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli personele çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

Vali Elban ilçedeki temaslarını Karataş Sahil Güvenlik Komutanlığı ziyaretiyle sürdürdü.

İnceleme ziyareti sırasında güvenlik güçlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan ve gerçekleştirdiği incelemenin ardından yapılan çalışmalar hakkında genel bir durum değerlendirmesinde bulunan Vali Elban, “İlimizin tüm ilçelerinde vatandaşımızın güvenli bir şekilde hayatını sürdürebilmesi için güvenlik güçlerimiz fedakarca çalışıyor. Milletimizin huzur ve refahı için yapılan çalışmalara daima destek olacağız.” diyerek Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.