Baro Başkanı Av. Veli Küçük, mesajında, 175 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip Türk polisinin asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakarca faaliyet gösteren önemli bir teşkilat olduğunu ifade etti.

 Av. Veli Küçük, açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir. 

Özellikle pandemi tehlikesi altındaki şu günlerde ülkemizin ve kentimizin huzur kenti olmasında emniyet mensuplarımızın katkısı büyüktür. 

Polisimiz bir taraftan halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması gibi asli görevlerini yaparken, bir taraftan da sosyal sorumluluk anlayışı ile önemli çalışmalar yürütmektedir. Halkımız ile devlet arasında köprü kuran, bu vatan coğrafyasında Ulusumuzun huzurunun ve güvenliğinin sağlanması için fedekarca  gece-gündüz çalışan Türk polisi, görevlerini gelecekte de başarılı bir şekilde sürdürecektir. 

Bu vesile ile milletinin huzur ve güvenliği için şehit ve gazi olan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm emniyet teşkilatı mensuplarının, polis haftasını en içten dileklerimle kutluyorum”