Adana Barosu Sosyal Tesisleri’ndeki kokteylde konukları  Baro Başkanı Av. Aziz ERBEK ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı..
Kokteyle, Adana Valisi İlhan Atış, eşi Birsen Atış,  Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Yaşar Yurdabak, CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, eski baro başkanları; Av. Anibal Akdamar, Av. M. Ziya Yergök, Av. İsmet Altuğ, Av. Necati Erdem, Av. İbrahim Gazioğlu, hakim, savcı ve çok sayıda avukat katıldı.
Meslekte 30 ve 35 yılını dolduran üstatlara da plaket takdim edildi.
Vali İlhan Atış, ilk plaketi meslekte 35 yılını dolduran Av. Nejdet Özerdem’e  verdi.r. Daha sonra ise 35 yılı dolduran avukatlar; Av. Hilmi Özgül, Av.Ali Naci Gökçeli, Av. Münir Can İşoğlu, Av. Necmi Rıza Günışığı, Av. Remzi Sanrı, Av. Galip Karavelioğlu, Av. Gülsen Akyol, Av. Ömer Faruk Derinöz, Av. Mustafa Hakkani, Av. İsa Rauf Tandoğan, Av. Uçar Erdal, Av. Nedret Kunt, Av. Sevgi Ateşok, Av. Mevlüt Berk, Av. Osman Yıldırım’a; 30 yılı dolduran avukatlar: Av. Hüseyin Akdoğan, Av. H. Hüseyin Baltacı, Av. Yalçın Öğütcan, Av. Yalçın Erkan, Av. Cemile Füsun Günerkan ve Av. Cumali Küpeli’ye plaketleri verildi..
Baro Başkanı Av. Aziz Erbek, mesleğe büyük bir emek ve katkı koyan değerli üstatların aramızda olmasından dolayı güç kazandıklarını belirterek, “Baromuz her zaman kendileriyle onur duyacaktır. İnanıyorum ki, genç meslektaşlarımıza aktaracakları daha çok önemli bilgiler olacaktır. Kendilerine, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.
Daha sonra, plaket alanlar, protokol üyeleri ile birlikte bir anı fotoğrafı çektirildi.