Adanalı aşçılar, Antalya’da düzenlenen 9. Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) Çukurova rüzgarı estirdi. Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Derviş Göçmen ve ekibi, beş gün boyunca Adana’ya özgü yöresel lezzetlerden analı kızlı, içli köfte, sarımsaklı köfte, yoğurtlu mantı, domates tatlısı, kabak tatlısı, halka tatlı ve lokma tatlısı hazırlayıp, ziyaretçilere ikram etti.  
Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle düzenlenen Antakya YÖREX’e damga vuran Adanalı aşçılar, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu da ağırladı. Altın madalyalı domates tatlısından yiyen Rifat Hisarcıklıoğlu, bu özel tatlıyı lezzet dünyasına kazandıran Başkan Derviş Göçmen ve ADAPADER’li aşçıları tebrik etti. 
Antalya’da Çukurova’nın mutfak kültürünü ve eşsiz lezzetlerini başarıyla tanıtmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Derviş Göçmen, YÖREX’e katılımlarında kendilerine destek olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Akdeniz Aşçılar Federasyonu Başkanı Münir Tanak, Çukurova Kalkınma Ajansı, Sunar Mısır ve Sunar Profesyonel Yağları yöneticilerine teşekkür etti.