YÜDAY’ın 18. Yaş gününe Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ATO Başkanı Atilla Menevşe, ADOSA Başkanı Zeki Kıvanç, EnerjiSA İcra Kurulu Üyesi Mahmut Dalkır, Hukukçular Derneği Başkanı Muhittin Göndermez,  Eski Sağlık Müdürü Alper Pişkin, Eski Kültür Müdürü Zeki Yılmaz, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda misafir katıldı.

Gecede bir konuşma yapan YÜDAY Başkanı İbrahim Akyürek,  Yüreğir’in  dokusuna özgü, ilçeyi her açıdan kapsayan bir yapılanma oluşturduklarını belirterek bölgesel, etnik ve mezhep farklılıklarını, karşılıklı hoşgörü ve saygı haline dönüştürdüklerinin ifade etti. Akyürek, “ İlçemizin ve ülkemizin aydınlık geleceği, liyakatli ve erdemli kişilerin yönetmek, temsil etmek anlamında başarısıyla doğru orantılıdır. Evinde mutlu, işinde başarılı, kendisiyle barışık toplumla barışık,  eğitim ve ekonomik sorunlarının çözmüş kişiler özenle seçilerek farklı etnik, mezhep, meslek, siyasi tercih ve yaşam tarzlarından mürekkep bir sosyal aile oluşturduk. Hiçbir partinin yan kuruluşu olmadık, olmayacağız. Bizim duruşumuz, Kuvayi Milliye ruhuna tabi bağımsızlıkçı, Milliyetçi ve Atatürkçüdür”. Şeklinde konuştu.

Akyürek’ten sonra konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “ Güç, yetki ve imkanlarımızı enerjik bir şekilde daha kalkınmış, daha yaşanabilir, daha çağdaş ve daha mutlu ve huzurlu bir Adana için seferber edeceğiz. Adana’ya hizmet ibadettir inanışıyla Adana’yı Adanalılarla birlikte yöneteceğiz” Dedi.

İbrahim Akyürek’in 18 yıldır başkanlığını yaptığı YÜDAY’ın Yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor; Necati Ortatepe, Muammer Savaş, Sibel Akçalı Gür, Kemal Yıldırım, Adem Gündoğan, Hatice Çubukçu ve Feyhan Özkılınç.