Su sıkıntısını tamamıyla ortadan kaldırmak isteyen Belediye Başkanı Turgut Erişmen, 11 KM’lik su boru hattının değiştirilmesi ve Çatalan suyunun yumurtalığa getirilmesini için proje  hazırladı.. İhale aşamasına gelen projenin bir an önce hayata geçirilmesi için DSİ bölge müdürlüğüne teslim edildiği bildirildi.

Bu arada belediye ekipleri en çok yaya ve trafik yoğunlunun yaşandığı Akdeniz mahallesinde yollar genişletilerek kaldırımlar da parke ile döşeniyor.  Sahil kıyısındaki Antik tiyatro,  restoran, kafeterya, çay bahçesi, park, kamelya, duşa kabin ve tuvaletlerin yapımına da hızla başlandı.

Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, halkının rahat etmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Bu konuda kendilerine destek olan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’a teşekkür eden Erişmen, ilçeyi modern bir belde haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti. Erişmen,  Öncelikle 11 km’lik su boru hattın değiştirilmesi hedeflenmektedir. Böylece belediyemiz alt yapıdaki içme suyu-kanalizasyon gibi aksayan hususları çözmüş olacaktır.  Yumurtalığımızı yaza kadar en kısa sürede hiçbir eksiği olmayan bir ilçe haline dönüştüreceğiz”