Yenidoğan Mahallesi'nde özellikle doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda asfalt çalışması yapılıyor. 138 adet sokağın 100’ünün asfaltlandığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kalan sokakların iki hafta içinde tamamlanacağını söyledi.

138 SOKAĞIN TAMAMI YENİDEN ASFALTLANIYOR
Uzun yıllar Karayollarında edindiği tecrübeleri Yüreğir için hizmete dönüştüren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir’de yol sorununu büyük ölçüde çözdü. Başkan Çelikcan’ın 7 yıllık görev süresinde yaptığı yolların uzunluğu ilçeye 20 yılda yapılan yolun iki katını geçti. Her gün ilçenin farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak Yenidoğan Mahallesi'nde bir yandan doğalgaz çalışmaları nedeniyle deforme olmuş yolları sökerken bir yandan da asfalt çalışması yapıyor. Yenidoğan Mahallesi’nde devam eden çalışmaları denetleyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yenidoğan’da şu ana kadar 138 adet sokaktan 100’ünün asfaltlandığını, diğer sokakların da 2 hafta içinde asfaltlanacağını söyledi. Başkan Çelikcan’a yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

BAŞKAN ÇELİKCAN: “YÜREĞİR'DE YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ”
Yüreğir'de girilmedik sokak bırakmamayı hedeflediklerini belirten Başkan Çelikcan "Göreve geldiğimiz günden bu yana 520 bin ton sıcak asfalt, 600 bin metre kare kilitli parke ve 1 milyon 300 bin metre kare sathi kaplama çalışması yapıldı. Şuan Yenidoğan mahallemizde asfalt çalışması yapıyoruz. Yenidoğan Mahallesi'nde özellikle doğalgaz çalışmaları nedeniyle vatandaşlarımız için büyük sıkıntı haline dönen yollar sökülerek bütün sokaklar yeniden asfaltlanıyor.  

Alihocalı, Akarca ve İsmailiye mahallelerimizde sathi kaplama çalışmalarımız tamamlandı. Çotlu mahallemizde devam eden sathi kaplama çalışmalarının ardından ekiplerimiz Şıhmurat ve Camili Mahallelerimize geçecek. Yama ekiplerimiz ise sıkıntılı olan bölgelere anında müdahale ediyor. Yenilediğimiz araç filomuzla hem köylerimize hem de mahallelerimize daha nitelikli hizmet götürmeyi amaçlıyoruz. Göreve gelmemizle birlikte ilçemizde yol sorunu büyük ölçüde çözüldü." diye konuştu.
Mahallelerinde ilk defa 138 sokağın tamamının sıfırdan asfaltlanıyor olmasının kendileri için devrim niteliği taşıdığını belirten Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Mehmet Uzunbilek Başkan Çelikcan'a ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.