Yüreğir Ülkü Ocakları 2. Başkanlığı yapan Ali Kaba, Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığına atandı. Atamayla ilgili konuşan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat, Bugüne kadar Gürhan Kütük’ün taşıdığı Ülkü Ocakları bayrağını bundan böyle Ali Kaba’nın taşıyacağını belirterek, bu bir bayrak yarışıdır her birey Ülkü Ocakları bayrağını daha ileri ve daha yükseğe taşımak zorundadır, Ülkücü Camia ilkelerinden ve ülküsünden ödün vermeden hizmet aşkıyla yanan arkadaşlarımızla onur ve gurur duymaktadır. Yönetimde olan veya olmayan her ülküdaşımızın Ülkücü iradeye hizmet etmesi ve ellerinden gelenden fazlasını yaparak camiaya Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Sayın Genel Başkanımız ve Bozkurtların lideri  Devlet Bahçeli’ye layık birer neferler olmaya devam edecektir.
Türk Milliyetçilerinin lideri Çukurovamızın yetiştirdiği bilge insan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Adana olarak her zaman yüzünü güldürdük ve güldermeye devam edeceğimizi büyük bir gururla ifade ediyorum diyen Serhat Kanat. ‘’Gün Birlik günüdür, Bir olalım diri olalım.’’ Dedikten sonra Ali Kaba’ya yeni görevinde başarılar diledi.
Ali Kaba yeni görevini devralırken Ülkücü camiaya ve kendisine güvenenlere minnettar olduğunu, Gürhan Kütük’ten devraldığı Yüreğir Ülkü Ocakları Bayrağını daha ileri ve daha yükseğe taşımayı amaç edindiklerini belirtti…