Yüreğir Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törende bir konuşma yapan Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik, Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl’e eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti.
İlçede 15 Anadolu Lisesi’nde 175 öğretmenin başarı belgesi almaya hak kazandığını ifade eden Çelik; "Yüreğir’i eğitim noktasında örnek gösterilen bir ilçe yapma hedefimiz doğrultusunda önemli projeler yürütüyoruz. 2018-2019 yılında Kaymakamımız Oğuzhan Bingöl’ün talimatıyla başlattığımız 'Başarıyı Tespit ve Arttırma Projesi'nde önemli kazanımlar elde ettik. Bu projeyle öğrencilerimiz TYT ve AYT sınavlarında daha büyük başarılara imza attılar. Onların başarısında en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimize belgelerini vermek pandemi koşulları nedeniyle ancak bugüne nasip oldu.7


Başarı belgelerini alan tüm okullarımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Fedakâr bir şekilde herhangi bir karşılık beklemeden milletimizin evlatlarına sahip çıkan ve ilçemize katma değer sağlayan öğretmenlerimizle birlikte eğitim konusunda Yüreğir’imizde eğitim çıtasını her geçen gün daha yukarılara taşıma idealimizden hiçbir şekilde taviz vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu Liselerinde görev yapan ve belirlenen hedefleri tutturan öğretmenlere başarı belgelerini Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl adına Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik verdi.