Belediyecilik hizmetleri doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreç olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ‘Bu anlayışla ilçemizde yenidünya’ya gelen bebeklerimizi ve ailesini ziyaret edip bu konuda eğitim almış personellerimizle aileleri bilgilendiriyoruz. Kendilerine sürpriz hediyeler veriyoruz. Özellikle bebek bakımı ve anne sütünün önemini anlatan kitap ve broşürlerle aileleri bilgilendiriyoruz. Böylece geleceğimizin teminatı olan bebeklerin daha bakımlı olmasına vesile olmaya çalışıyoruz.’dedi.

 Bu güne kadar ‘Yüreğir’e Hoş Geldin Bebek’ kampanyası 4 bin ailenin ziyaret edildiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ‘Bebeklerimizi ve ailelerini ziyaret ederken aynı zamanda sokağın, mahallenin sorun ve isteklerini de tespit etmiş oluyoruz. Amacımız ilçemizde sağlıklı nesillerin yetişmesine vesile olmaktır.

Yüreğir’de doğan çocuklarımız hepimiz için yeni bir umut, Yüreğir bahçesinin taze çiçekleri ve hayat kaynaklarıdır. Çocuklarımızı doğduğu andan itibaren hayata hazırlamayı ve sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı görev edindik.’ şeklinde konuştu.