Emniyet Müdürü Zafer Aktaş bayramlaşma töreni bitimi Vali Demirtaş ve beraberindeki Kurum yetkililerini Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden uğurlayarak Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevini ziyaret ederek huzur evini sakinlerinin bayramını kutladılar Huzurevi ziyaretinden sonra heyet Şehit Polis Memuru Yalçın Palıt, 15 Temmuz Şehitleri Polis Memurları Ahmet-Mehmet Oruç'un ailelerini ziyaret etti. Aktaş buralarda yaptığı konuşmada; " Şehit Ailelerinin hal hatırlarını sorarak bayramlarını kutladı. Palıt ve Oruç aileleri ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirdiler. Aktaş, Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Şehit Aileleri ziyaretinden sonra Adana Sevgi Evlerini de ziyaret eden heyet burada kalan çocuklarının bayramlarını tebrik ettiler.

Daha sonra Vali Demirtaş ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve beraberindeki Kurum yetkilileri Yeşiloba Mahallesinde bulunan Polis ve Jandarma Uygulama noktasını ziyaret ederek denetimlerde bulunuldu. Uygulama noktasındaki görevlilerden asayiş ve trafik denetimleri hakkında bilgi alarak uygulama noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşlarla da sohbet ettiler. Durdurulan araçtaki vatandaşlarımıza trafik kurullarına uymalarını konusunda bilgilendirme yapılarak araçtaki çocuklara çeşitli hediyeler verildi.